What's a cold room? Cold room Cold storage Infographic

DHOMA E FTOHTË VLORË

Ftohtë janë dhoma të ftohta që ofrojnë kushte të shëndetshme të ruajtjes së mishit, pulës dhe shpendëve, peshkut, qumështit dhe produkteve të qumështit, produkteve të bukës dhe produkteve të tjera ushqimore, si dhe produkteve të industrive të tilla si logjistika, mjekësia dhe barnat, dhe bujqësia.

Ngrirësit ose dhomat e ftohjes   përdoren në shumë biznese si dyqane ushqimore, tregje, hotele, magazina, thertore dhe objekte përpunimi.

VENDNDODHJA: Vlorë
PROJEKT: Dhoma e Ftohtë – Magazinimi i Ftohtë Vlorë

Ajo që na duhet Mësoni?

 • Dimensionet? (Gjerësia, gjatësia, lartësia)
 • Temperatura? (+12°, +5°, -0°, -5°, -18°, -25°, -40°)
 • Produktet? (Çfarë ka brenda?)
Ju lutemi dërgoni nëse keni skedarë ose foto të projektit.

Na telefononi  ose na postoni për më shumë.

Le të Përgatisim!

Përcaktoni nevojat tuaja shumë qartë, pastaj ne do të vizatojmë, përgatisim, zbatojmë dhe prodhojmë me vetëdijen e kësaj përgjegjësie, së bashku me shokët tanë ekspertë.

Plotësoni Formularin!

  Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

  Dhomat e ftohta, ftohësi në këmbë, dhomat e ftohta me temperaturë pozitive ose frigorifer, janë projektuar për ruajtjen e produkteve ndërmjet -5°C dhe 15ºC.Përdoret kryesisht për ruajtjen e ushqimeve të freskëta, frutave dhe perimeve, pijeve, zonave të përpunimit, bujqësisë, luleve, brumërave, furrave të bukës ose ilaçeve.

  Cold Room Project

  Dhomat e ftohta ngrirëse, dhomat e ngrira me temperaturë minus ose negative përdoren për të mbajtur produktet e ngrira ose ngrirje midis -10°C dhe -28ºC. Zakonisht kanë më pak hapje ditore. Ushqimet e ngrira, mishi, peshku, pula, vaksinat ose materialet organike mbahen në këto temperatura.

  Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

  Ngrirësit me ngrirje të thellë ose Blast punojnë në temperaturëf -40 ºC. Ai e ngrin produktin individualisht me anë të sistemeve automatike të zhvendosjes dhe rrymave të ftohta ndërsa produkti lëviz brenda dhomës. Përdoret kryesisht në industrinë ushqimore për ngrirjen super të shpejtë.