What's a cold room? Cold room Cold storage Infographic

ХЛАДИЛНА СТАЯ Варна

Хладилните складове са хладилни помещения, които предлагат здравословни условия за съхранение на месо, пилешко и птиче месо, риба, мляко и млечни продукти, хлебни изделия и други хранителни продукти, както и продукти от индустрии като логистика, медицина и лекарства и селско стопанство.

Фризерите 
или хладилните складове се използват в много предприятия като хранителни магазини, пазари, хотели, складове, кланици и съоръжения за обработка.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Варна
ПРОЕКТ: Хладилна камера – Хладилна камера Варна

Какво трябва да Уча?

  • Размери? (ширина, дължина, височина)
  • температура? (+12°, +5°, -0°, -5°, -18°, -25°, -40°)
  • Продукти? (Какво има вътре?)
Моля, изпратете, ако имате файлове или снимки на проекта.

Обадете ни се  or  ни изпратете имейл за повече.

Нека се подготвим!

Дефинирайте вашите нужди много ясно, след което ние ще начертаем, подготвим, внедрим и произведем с съзнанието за тази отговорност, заедно с нашите експертни съотборници.

Попълнете формата

    Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

    Хладилни камери, студени чилъри, хладилни камери с положителна температура или хладилници са предназначени за съхранение на продукти между -5°C и 15ºC.Използва се главно за консервиране на пресни храни, плодове и зеленчуци, напитки, преработвателни площи, селско стопанство, цветя, сладкиши, пекарни или лекарства.

    Cold Room Project

    Хладилни камери с фризер, замразени хладилни камери с минус или отрицателна температура се използват за съхранение на замразени продукти или замразяване между  -10°C и -28ºC. Те обикновено имат по-малко отваряния на ден. Замразени храни, месо, риба, пиле, ваксини или органични материали се съхраняват при тези температури.

    Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

    ълбокото замразяване или бързият фризер работят при температура -40 ºC. Той замразява продукта индивидуално с помощта на автоматични системи за изместване и студени течения, докато продуктът се движи вътре в камерата. Използва се главно в хранително-вкусовата промишленост за супер бързо бързо замразяване.