What's a cold room? Cold room Cold storage Infographic

ΨΥΚΤΙΚΉ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ Πειραιώς

Οι ψυκτικές αποθήκες είναι ψυκτικοί θάλαμοι που προσφέρουν υγιεινές συνθήκες αποθήκευσης για κρέας, κοτόπουλο και πουλερικά, ψάρια, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα αρτοποιίας και άλλα προϊόντα διατροφής, καθώς και προϊόντα βιομηχανιών όπως η εφοδιαστική, η ιατρική και τα φάρμακα και η γεωργία.

καταψύκτες 
οι ψυκτικές αποθήκες χρησιμοποιούνται σε πολλές επιχειρήσεις όπως παντοπωλεία, αγορές, ξενοδοχεία, αποθήκες, σφαγεία και εγκαταστάσεις επεξεργασίας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Πειραιώς
ΕΡΓΟ: Ψυκτικός Θάλαμος – Ψυκτική Αποθήκη Πειραιώς

Αυτό που χρειαζόμαστε Μαθαίνω?

  • Διαστάσεις? (πλάτος, μήκος, ύψος) 
  • Θερμοκρασία? (+12°, +5°, -0°, -5°, -18°, -25°, -40°)
  • Προϊόντα? (Τι είναι μέσα?) 
Στείλτε εάν έχετε αρχεία έργου ή φωτογραφίες.

Καλέστε μας  ή στείλτε μας  μήνυμα για περισσότερα.  

Ας Προετοιμαστούμε !

Καθορίστε τις ανάγκες σας πολύ ξεκάθαρα, στη συνέχεια θα σχεδιάσουμε, θα προετοιμάσουμε, θα υλοποιήσουμε και θα παράγουμε έχοντας επίγνωση αυτής της ευθύνης, μαζί με τους ειδικούς συμπαίκτες μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα!

    Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

    Οι ψυκτικοί θάλαμοι, οι θάλαμοι ψύξης, η θετική θερμοκρασία ή οι ψυκτικοί θάλαμοι ψυγείου, έχουν σχεδιαστεί για τη διατήρηση προϊόντων μεταξύ -5°C και 15ºC. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη συντήρηση φρέσκων τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, ποτών, χώρων επεξεργασίας, γεωργίας, λουλουδιών, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας ή φαρμάκων.

    Cold Room Project

    Οι ψυκτικοί θάλαμοι κατάψυξης, οι ψυκτικοί θάλαμοι μείον ή αρνητική θερμοκρασία χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση κατεψυγμένων προϊόντων ή την κατάψυξη μεταξύ -10°C και -28ºC.Συνήθως έχουν λιγότερα καθημερινά ανοίγματα. Σε αυτές τις θερμοκρασίες διατηρούνται κατεψυγμένα τρόφιμα, κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, εμβόλια ή οργανικά υλικά.

    Cold Storage - Cold Room - Freezer - Refrigerator - Fridge

    Οι καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης ή Blast λειτουργούν σε θερμοκρασία -40 ºC. Παγώνει το προϊόν μεμονωμένα μέσω συστημάτων αυτόματης μετατόπισης και ψυχρών ρευμάτων ενώ το προϊόν κινείται μέσα στο θάλαμο. Χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων για την εξαιρετικά γρήγορη κατάψυξη.